ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν προβεί σε οποιαδήποτε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα topstyle.gr.
Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες και συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν ΦΠΑ.
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα του topstyle.gr.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η επιχείρηση δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος www.topstyle.gr διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ).
Τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες συναλλαγών σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Κατά την εγγραφή σας συλλέγουμε την του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον
κωδικό πρόσβασης με σκοπό την ταυτοποίηση του χρήστη που συνδέεται στο topstyle.gr
Κατά την παραγγελία σας συλλέγουμε το ονοματεπώνυμο σας, τον τόπο αποστολής της παραγγελίας, την του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας με σκοπό να διαχειριστούμε την παραγγελία σας.

Η επιχείρηση δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής ή της έγγραφης εξουσιοδότησης από τον ίδιο τον πελάτη.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που ο πελάτης μας παρέχει κατά τη διάρκεια των παραγγελιών, με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν έως σήμερα.

Για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στην επιχείρηση από ψευδή στοιχεία, η επιχείρηση μπορεί να αναζητήσει αποζημίωση βάση των σχετικών διατάξεων του αστικού και του ποινικού κώδικα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του topstyle.gr, μη εξαιρουμένων των εικόνων, κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του topstyle.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.topstyle.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παραπάνω όρους χωρίς προειδοποίηση.
Ο χρήστης της παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης όπως αυτοί ισχύουν.

cookies(κατά την είσοδο στην σελιδα)