Ποιοι είμαστε

Με περισσότερα από 15 επιτυχημένα χρόνια στον τομέα του εμπορίου η οικογένεια Ρουστάνη σας καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο του TOP STYLE!!! Ο Κώστας Ρουστάνης έχοντας δημιουργήσει το γνωστό κατάστημα STORAGE ROUSTANIS στον Βόλο, απευθυνόμενος στο αντρικό κοινό, πολύ γρήγορα με ενδιαφέρον για την μόδα και σκληρή δουλεία επεκτάθηκε στην Λάρισα και στα Τρίκαλα. Ο Δημήτριος Ρουστάνης έχοντας εμπειρία χρόνων στο εμπόριο δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα TOP STYLE με έδρα τον Βόλο, Με βασικό άξονα έμπνευσης την ανάδειξη της θηλυκότητας κάθε γυναίκας, με προϊοντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της, με συνέπεια και με σεβασμό απέναντι στη μόδα για εντυπωσιακές top style εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Θα μας βρείτε online, να σας δώσουμε το καλύτερο προϊόν στις καλύτερες τιμές, σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση αφού βασικός μας στόχος είναι να ανταποκριθούμε με συνέπεια στις προσδοκίες σας χτίζοντας μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με κάθε γυναίκα.

Σκοπός μας είναι πάντα να σας προσφέρουμε προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα, άψογη ραφή και εφαρμογή, μοναδικά κατασκευασμένα στα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης, μοντέρνα αλλά και διαχρονικά, με στυλ, που κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή, αναδεικνύοντας το στυλ της γιατι καθεμιά είναι μοναδική!!

Το στυλ είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητας μας και το top style είναι εδώ να το αναδείξει. Οι συνεργάτες μας θα χαρούνε να σας εξυπηρετήσουν!!