Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

-Αντικαταβολή

1,50 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) με ACS Courier για παραλαβή στον τόπο που θα επιλέξετε ή από το κατάστημα της ACS Courier της περιοχής σας.

-Πληρωμή με PayPal

-Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Τράπεζα EUROBANK
Δικαιούχος: ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0728.35.0200445018
ΙΒΑΝ λογαριασμού: GR2902607280000350200445018

Απαραίτητα αναγραφή του ονόματος και του κωδικού παραγγελίας. Εφόσον επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό κατάθεσης στο topstyle.gr@gmail.com ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, ενώ η διαδικασία αποστολής θα ξεκινήσει εφόσον το ποσό εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρίας. Η παραγγελία σας θα παραμείνει  δεσμευμένη για 48 ώρες, δηλαδή από την στιγμή που θα την πραγματοποιήσετε έχετε 48 ώρες για την πραγματοποίηση της κατάθεσης και την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης ή τηλεφωνικής ενημέρωσης. Μετά το πέρας των 48  ωρών η παραγγελία ακυρώνεται.

Χρόνος Παράδοσης Παραγγελίας και Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,70 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και ο χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Μετά την παραλαβή των προϊόντων απο την ACS Courier προς αποστολή, θα ενημερωθείτε για τον κωδικό αποστολής όπου μέσω της ιστοσελίδας της ACS Courier μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Η αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά με την συνεργαζόμενη εταιρία ACS Courier εκτός Σαββάτου, Κυρίακης και αργιών.
Το topstyle.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων για λόγους ανωτέρας βίας που δεν ελέγχονται από την επιχείρηση όπως π.χ. καιρικά φαινόμενα, απεργίες, βλάβες κλπ.